Ouders strijden voor herstel Jochem (19): ‘Wie vertelt ons waar we terechtkunnen? We krijgen nergens een cent’

VIDEOHoewel inmiddels duidelijk is dat Jochem de Ruijter (19) uit Zeewolde nog een lange weg van herstel te gaan heeft, zetten zijn ouders Christine en Michel alles op alles om hem toch een veelbelovende toekomst te geven. Hij liep twee jaar geleden een zware hersenbeschadiging op, verloor daardoor zijn spraak en gaat nu voor de tweede keer naar Amerika voor een exclusieve behandeling. ,,Dit kan niet het eindpunt zijn.”

2 reacties

 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  Wanneer wordt er eens een blokkade op de hersenloze reacties van dhr henk hartog gezet? Zijn reactie voegt niets toe en is wat mij betreft t.o. de familie die dit treft eerder respectloos. Iedere ouder heeft immers het beste met zijn kind voor!!
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  IK zal alles doen voor m'n kind, desnoods de overwaarde aanspreken van de koophuis, of zelfs me huis verkopen, dan in een huurflat zitten, dat zal me niet interesseren.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe