Paarser dan paars: zo mooi bloeit de heide op de Veluwe

videoDe heide lijkt dit jaar uitbundiger dan ooit te bloeien. De natte zomer zorgt voor een paarse pracht van jewelste. Voor bijen, libellen en amfibieën is dat een goeie zaak. 

2 reacties

 • Marianne Steenbergen

  2 jaar geleden
  Een mooi gezicht die heide in bloei. En zo fijn dat de natuur zich op die manier kan herstellen. Was al die regen toch nog ergens goed voor. Marianne Steenbergen
 • Wilco Kistemaker

  2 jaar geleden
  Hoe is dat nou mogelijk met de stikstofcrisis
 1. Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemelerveld wint degradatieduel

  Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemeler­veld wint degradatie­du­el

  Zo wacht je sinds 20 november op een overwinning en zo win je overtuigend van Alphense Boys. Heino deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd om handhaving. Rohda Raalte leed in dezelfde competitie de tweede nederlaag na de winterstop, terwijl derdeklasser Steenwijkerwold blijft winnen. Ook Lemelerveld trok aan het langste eind en deelde een serieuze tik uit aan de directe concurrent.
 2. Lavins (11) familie uit Syrië overleefde aardbevingen, maar heeft dringend hulp nodig: ‘Ik slaap ’s nachts niet’
  PREMIUM

  Lavins (11) familie uit Syrië overleefde aardbevin­gen, maar heeft dringend hulp nodig: ‘Ik slaap ’s nachts niet’

  ‘Hoe gaat het met jullie? Is het al gestopt?’ Het zijn bezorgde appjes die Lavin Mohammad (11) vanuit Epe naar haar neefjes en nichtjes in Syrië stuurt. Veel van haar familieleden raakten gewond door de aardbevingen. Ze moeten hun huis uit en weten niet of ze er ooit nog terug kunnen komen. Op de school van Lavin wordt een inzamelingsactie gehouden voor slachtoffers van de aardbevingen.