Robert Leferink op het circuit in Oldebroek waar het rond de paasdagen moet gebeuren. Het bestuurslid kan niet wachten tot het zover is.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Leferink op het circuit in Oldebroek waar het rond de paasdagen moet gebeuren. Het bestuurslid kan niet wachten tot het zover is. © Henri van der Beek

Paasweekend vol bulderende motoren in Oldebroek: deze toppers komen naar De Bargen

Motorsportliefhebbers opgelet: omcirkel Pasen maar in de agenda. Het worden twee dagen vol stuivend zand en benzinedamp op circuit De Bargen in Oldebroek. Voor het eerst in ruim vijftig jaar racegeschiedenis vinden de Dutch Masters én het ONK zijspancross plaats in één weekend. De voorpret kan beginnen.

  1. Hatto Heim haalt titel overtuigend binnen, SVI verplettert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen
    Liveblog

    Hatto Heim haalt titel overtui­gend binnen, SVI verplet­tert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen

    Hatto Heim is de kampioen van de derde klasse C. Als je in de kampioenswedstrijd met 1-4 wint bij de eerste achtervolger is dat natuurlijk niet meer dan verdiend. Maar de meeste indruk maakte SVI, dat met ruime cijfers te sterk was voor koploper SDV Barneveld. Ook in de hoogste competities rolde de bal, maar Flevo Boys, HHC Hardenberg, Staphorst en VVOG konden allemaal geen tot weinig potten breken. Ook bij DVS’33 lukte er weinig. De ploeg uit Ermelo had echter wel wat te vieren.

Veluwe