Op dit terrein verzamelen zich 's nachts groepen jongeren. Het claxonneren van de auto's en andere herrie zorgt voor veel overlast.
Volledig scherm
PREMIUM
Op dit terrein verzamelen zich 's nachts groepen jongeren. Het claxonneren van de auto's en andere herrie zorgt voor veel overlast. © Google maps

Parkeerplaats Dirk van de Broek in Harderwijk afgesloten tegen geluidsoverlast

Met het afsluiten van de parkeerplaats na sluitingstijd van de Dirk van de Broek, moet het afgelopen zijn met de geluidsoverlast die de achterliggende Zeebuurt in Harderwijk ervaart. De maatregel is de uitkomst van een gesprek tussen gemeente Harderwijk en terreineigenaar Borghese. 

De bewoners van met name de Flevoweg klagen al langere tijd steen en been over de overlast die ze ervaren van zowel restaurant McDonald's als het parkeerterrein van de supermarkt. 

  1. Verpleeg- en verzorgingshuizen in regio klaar voor opname herstellende coronapatiënten uit Isala

    Verpleeg- en verzor­gings­hui­zen in regio klaar voor opname herstellen­de coronapa­tiën­ten uit Isala

    De samenwerkende organisaties op het gebied van verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT) rondom Zwolle zijn bereid herstellende coronapatiënten van ziekenhuis Isala over te nemen. Het gaat daarbij om patiënten die weliswaar besmet zijn, maar geen dringende medisch specialistische hulp meer nodig hebben. De eerste patiënten zijn inmiddels opgenomen in het Zonnehuis in Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe