Pascal Colijn juicht er op los in de allereerste Oranje-commercial van de Aldi.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascal Colijn juicht er op los in de allereerste Oranje-commercial van de Aldi. © Henri van der Beek

Pascal uit Vorchten schittert in nieuwste Aldi-reclame

Vanaf morgen juicht Aldi-medewerker Pascal Colijn (21) uit Vorchten erop los in de allereerste Oranje-commercial van de discounter in Nederland. Dat medewerkers de hoofdrol spelen in een televisiecommercial van de supermarkt, is een primeur.

 1. Elburg uitzondering op dalende WW-uitkeringen? ‘Ja en nee’
  PREMIUM

  Elburg uitzonde­ring op dalende WW-uitkerin­gen? ‘Ja en nee’

  Nederland kruipt weer uit de coronadip en dat is ook in dit deel van het land goed te zien. Het aantal werkloosheidsuitkeringen is in vrijwel alle gemeenten een stuk lager dan een jaar geleden. Met de Noordoostpolder, Steenwijk en Staphorst als uitschieters. Urk is de enige gemeente waar de werkloosheid is gestegen, al gaat het maar om weinig mensen. Maar ook Elburg noteert volgens het UWV een kleine plus. Dat vraagt om een reactie.
 2. Legt Wibra rekening lockdown bij personeel? Eper textielketen is zich van geen kwaad bewust
  PREMIUM
  VIDEO

  Legt Wibra rekening lockdown bij personeel? Eper textielke­ten is zich van geen kwaad bewust

  Legt Wibra de rekening van de coronalockdown ten onrechte neer bij zijn werknemers? De FNV vindt van wel maar volgens de Eper textieldiscounter brengt de vakbond het bedrijf ten onrechte in diskrediet. De rechter moet uitmaken of het ‘redelijk en billijk’ is dat Wibra een cao-afspraak handhaaft die voor ‘normale omstandigheden’ is gemaakt en niet voor een wereldwijde crisis.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe