De kleine Puck is in huize Schuur niet alleen lieveling van Miranda, maar zeker ook van dochter Bo die een zwarte poes voor haar verjaardag vroeg. Op de inzet het kogeltje dat de dierenarts verwijderde.
Volledig scherm
PREMIUM
De kleine Puck is in huize Schuur niet alleen lieveling van Miranda, maar zeker ook van dochter Bo die een zwarte poes voor haar verjaardag vroeg. Op de inzet het kogeltje dat de dierenarts verwijderde. © eigen foto's

Poes Puck beschoten met bukskogel in Putten: 'Maag, darm en alvleesklier zijn doorboord’

Al het bloed en de kleine zielige Puck. Het staat bij Miranda Schuur uit Putten op het netvlies gegrift. Ze zal de zondag na pakjesavond niet snel vergeten. Achter haar bed vindt ze het zwaargewonde, zeer geliefde,  viervoetertje. Getroffen door een klein metalen kogeltje. Het poesje overleeft het drama, maar moet nu aansterken en de blijvende schade is nog niet te overzien. 

 1. Amerikanen kopen Nunspeets familiebedrijf in raamdecoratie: ‘Nu gaan we sneller en verder groeien’
  PREMIUM

  Amerikanen kopen Nunspeets familiebe­drijf in raamdecora­tie: ‘Nu gaan we sneller en verder groeien’

  B&C (850 medewerkers) is sinds afgelopen maand in handen van het Amerikaanse Springs Window Fashions (8000 medewerkers). Met de overname krijgen de Amerikanen vaste voet aan de grond in Europa. Andersom wil het Nunspeetse familiebedrijf in raamdecoratie ‘verder en sneller groeien’. ,,Als je mee wilt blijven doen in de Premier League, heb je een bepaalde schaalgrootte nodig”, zegt ceo Michiel Verdonk. Die hoogste divisie kost geld en dat heeft Springs, de nummer twee op de wereldranglijst van raamdecoratie.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Grote brand in de binnenstad van Kampen
  Play

  Grote brand in de binnenstad van Kampen

 2. Nul graden, maar eerste durfals duiken buitenzwembad in
  Play

  Nul graden, maar eerste durfals duiken buitenzwem­bad in

Veluwe