Een wolf op de Veluwe, vastgelegd door natuurfotograaf Otto Jelsma. Het is niet te zeggen of dit het gevonden dier is.
Volledig scherm
Een wolf op de Veluwe, vastgelegd door natuurfotograaf Otto Jelsma. Het is niet te zeggen of dit het gevonden dier is. © ANP / ANP

Politie onderzoekt gedode wolf langs A50 bij Heerde

De politie is begonnen met een onderzoek naar de dood van een wolf, die vorige week woensdag is gevonden ten westen van de snelweg A50 in de buurt van Heerde. Volgens de politie is er sprake van een niet-natuurlijke dood.

25 reacties

 • Dick Meerdink

  2 maanden geleden
  Ee'n woord, ONBEGRIJPELIJK
 • J Groot

  2 maanden geleden
  Laat de Politie zich maar met andere dingen bezig houden. Het dier staat tegenwoordig boven de mens !.
 • Jules Vismale

  2 maanden geleden
  Helaas zijn er hier nog een hele hoop egoïstische personen die nog denken dat Nederland alleen maar bewoond mag worden door mensen en niet door dieren. Ik heb trouwens die film over de wolven in de bioscoop gevolgd en daar was goed te zien hoe een wolf bezig was om neergegooid afval van mensen weg te slepen om ermee te gaan spelen! Die wolven blijven gewoon hier en anders moeten bepaalde groepen mensen die hier illegaal verblijven zo snel mogelijk wegwezen want de natuur is totaal geen paradijs!
 • G. Schouten

  2 maanden geleden
  Hoffstätt als u wolven wilt zien ga bijv. naar Artis, Duitsland of Polen daar zijn tenminste grote ongerepte natuurgebieden. Ondanks deze natuurgebieden, gaan de dieren zwerven naar ons dicht bevolkte land. Waar boeren al moeten wijken om hun groene ruimte in te leveren voor woningbouw, infrastructuur en zonneparken. Er zijn hier al meerdere mislukte miljoenen kostende natuur experimenten ter ziele gegaan, door ecologische idealisten. Oostvaardersplassen is o.a. 'n natuur-rampenplan geworden.
 • matthias bruin

  2 maanden geleden
  Mooie dieren. Bouw maar een hoger hek, anders vraag je er zelf om als er iets dood gaat.