De beschoten wolf die bij Stroe werd gevonden.
Volledig scherm
De beschoten wolf die bij Stroe werd gevonden. © Dierenambulance Barneveld

Politie stuit in zaak doodgeschoten wolf op de Veluwe op mannen in blauwe overall: wie zijn zij?

Wie zijn die twee mannen die vlak voor de ontdekking van de doodgeschoten wolf op de Veluwe bij Stroe bij de vindplaats stonden? Dat wil de politie nu weten. Via het televisieprogramma Opsporing verzocht vroeg die dinsdagavond nogmaals om informatie over de zaak. 

19 reacties

 • Jules Vismale

  4 weken geleden
  Volgens bepaalde deskundigen lopen er teveel wolven rond op de Veluwe maar hebben die lui ook eens het lef om te gaan verkondigen dat Nederland overvol zit met mensen en dat linkse politici in staat zijn om hier nog meer immigranten binnen te laten? En als ik lees hoe de afgelopen tijd de mensen steeds agressiever naar elkaar toe worden, dankzij die overbevolking, en men weer massaal nar de Veluwe in in de vakantie dan zou je haast wensen dat Nederland helemaal geen natuur meer bezat!
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Nou bedankt @Jules ben je dan mooi klaar mee.Maar in een betonnen stad kunnen geen wolven leven,sterven ze vanzelf uit ook weer opgelost!
 • Jules Vismale

  1 maand geleden
  @Sina Hogeboom, talloze Nederlanders hebben geen vertrouwen meer in de politie omdat die gedwongen wordt om alleen bekeuringen uit te delen en nauwelijks om op boeven te jagen! De boeren hebben bovendien veel meer te vrezen van linkse figuren in Den Haag die Nederland willen gaan veranderen in een betonnen superstad zonder enige natuur voor buitenstaanders die hier al helemaal NIET thuishoren! Thans is zelfs de markt voor schapenwol ingestort en de wolf gaat toch nooit Nederland meer uit.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Ik vindt en vond het al raar dat het in opsporing verzocht kwam.Ik dacht krijg nou wat moet toch niet gekker worden.Ik zou nooit iemand verraden als ik wist wie dit gedaan heeft,nooit.Zijn best mooie dieren maar ze horen hier gewoon niet thuis.Ze zullen je schapen maar dood bijten!! Beschermde dieren ,haha wordt de boeren ook nog eens beschermd tegen dit wapen die moeten het maar uitzoeken!
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Ja@ Marianne wat een onzin hebben ze niet wat beters te doen!!Ik ben het met je eens!

Veluwe