Volledig scherm
De auto die de politie aantrof © Instagram Wijkagent Veli Orkman

Politie vindt in Hierden auto in greppel en dronken halfnaakte man

Een opmerkelijke vondst van de politie in Hierden vanochtend. Agenten zagen namelijk een auto in de greppel liggen, maar de inzittenden waren gevlogen. Althans, bijna allemaal.

Wijkagent Veli Orkman van de politie Harderwijk stelt dat er vijf mensen bij de blauwe Audi in de greppel hoorden, maar dat zij allemaal waren weggerend. Toch kwam de politie één persoon in de buurt van de auto tegen. Het ging om een halfnaakte man, die volgens Orkman “nogal beschonken was". 

Orkman schrijft dat de betrokkene thuis is afgezet om verdere overlast te voorkomen. Hoe de auto in de greppel terecht is gekomen en of de gevluchte inzittenden nog zijn gevonden, is niet bekend.

  1. Buren van gedode Anna Marie (57) uit Ermelo hebben talloze vragen, maar antwoorden blijven uit
    PREMIUM
    video

    Buren van gedode Anna Marie (57) uit Ermelo hebben talloze vragen, maar antwoorden blijven uit

    Vragen, vragen. Vol vragen zitten de bewoners in het Ermelose woonbuurtje aan de Magnolialaan waar woensdagavond de 57-jarige Anna Marie den Toom-Kamphuis om het leven kwam en haar 61-jarige echtgenoot Freek den T. werd opgepakt. Wat is er precies gebeurd met hun aardige buurvrouw? En wat heeft de buurman precies met haar gedaan dat hij achter de tralies blijft zitten? Wanneer wordt er iets duidelijk?

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe