De doodgeschoten wolf, die in Stroe werd gevonden.
Volledig scherm
De doodgeschoten wolf, die in Stroe werd gevonden. © Dierenambulance Barneveld

Politie vraagt via Opsporing Verzocht om tips over neergeschoten wolf

De politie vraagt vanavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht de hulp van televisiekijkers bij het onderzoek naar de neergeschoten wolf die op 1 oktober bij Stroe werd gevonden

32 reacties

 • Jules Vismale

  2 jaar geleden
  @Co van Wezop, tegenwoordig lijken sommige mensen te denken dat elke wolf een soort Fenrir is en bepaalde onderzoekers zijn erachter gekomen dat deze personen nog steeds denken dat wij allerlei (roof)dieren in de natuur kunnen gaan vergelijken met die uit de tekenfilms van Walt Disney! In de dierenwereld bestaat er namelijk geen goed of kwaad en bepaalde mannelijke zoogdieren doen vaak zelf ook nog aan kindermoord als zij willen paren met vrouwtjes die jongen van andere mannetjes hebben.
 • Marjanne Berg

  2 jaar geleden
  Als ze een paar wolven zijn, is het teveel. Zijn er een paar zwijnen, is het teveel. Zijn er een paar herten, Zijn het teveel, en moet het maar dood. Zouden er niet teveel mensen zijn en zouden we niet eens aan geboortebeperking doen verplicht. Dan was over 40 jaar de klimaattop ook niet meer nodig. Dus 30 wofjes op 17 miljoen mensen. Waar zeuren we over.
 • Jules Vismale

  2 jaar geleden
  @Eddy Masselink, als die schutter inderdaad een standbeeld zou krijgen dan zou het hierna meteen met rode verf besmeurd worden en teksten op komen te staan dat die vent een moordenaar van wolven is! Daarbij is hij vast zo laf om dit niet te gaan verkondigen daar de jager donders goed beseft hoe gehaat hij zich hiermee maakt! Want we gaan hier in Nederland toch ook zeker geen standbeelden oprichten voor allerlei criminelen en terroristen die onschuldige mensen doden?
 • Eddy Masselink

  2 jaar geleden
  Die schutter verdient een standbeeld
 • ton broere

  2 jaar geleden
  De politie verdenkt 7 geitjes en kijk - met name - in staande klokken - waar deze schavuiten zich waarschijnlijk verstopt hebben. En toen hij bij de bron kwam en zich over het water boog en wilde drinken, trokken de zware keien hem erin en hij moest jammerlijk verdrinken. Toen de zeven geitjes dat zagen, kwamen zij aanhollen en riepen luidkeels: "De wolf is dood, de wolf is dood!," en maakten van vreugde met hun moeder een rondedans om de bron.
 1. Spectaculaire speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

  Spectacu­lai­re speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

  Er zal heel snel iets moeten veranderen bij Alcides. De ploeg uit Meppel ging op eigen veld kansloos onderuit tegen Be Quick 1887 en moet daardoor meer en meer rekening houden met degradatie naar de eerste klasse. SV Urk boekte daarentegen een belangrijke zege in de strijd om handhaving in de derde divisie. HHC Hardenberg herstelde zich van twee nederlagen, terwijl Flevo Boys en VVOG niets zijn opgeschoten.