Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie © ANP

Politie zoekt getuigen van inbraak juwelierszaak in Ermelo

De politie van zoekt mogelijke getuigen van een inbraak in een juwelierszaak in het centrum van Ermelo. Meerdere dieven drongen twee weken geleden in winkelcentrum De Enk een juwelierszaak in. De politie hield na meldingen de wegen in het centrum dicht, in de hoop de dieven te pakken. 

Een getuige, die zich al meldde, zag een groep mannen met gereedschap naar een auto lopen. Dat zijn waarschijnlijk geweest die een donkere Volvo V40 gebruikten. De politie wist de mannen niet aan te houden, want net voordat de wegen waren afgesloten, vluchtten de dieven in de richting van Horst.

Na de brute inbraak werden de snelwegen ook nog in de gaten gehouden, maar de donkere Volvo V40 werd niet gezien. De politie roept mensen op, die van dinsdag op woensdagnacht 4 april de auto hebben zien rijden, zich te melden. Zij kunnen het onderzoek wellicht verder brengen.   

  1. Gemeente Nunspeet moet wachten met afvoeren restanten verwoestende brand Nunspeet

    Gemeente Nunspeet moet wachten met afvoeren restanten verwoesten­de brand Nunspeet

    Een week na de verwoestende brand bij Stella Fietsen in Nunspeet ligt het terrein aan de Hullerweg nog vol met de restanten van de afgebrande loods. De gemeente Nunspeet wacht momenteel op groen licht van de inspectie, alvorens over kan worden gegaan tot het afvoeren van de restanten. ,,Alles is erop gericht om het terrein zo snel mogelijk op te ruimen,'' vertelt Wob Meijering namens de gemeente Nunspeet.

Veluwe