Ook op haar 75ste verjaardag woonde prinses Margriet, hier te zien met haar echtgenoot mr. Pieter van Vollenhoven, een voorstelling bij van Introdans in Theater Orpheus in Apeldoorn.
Volledig scherm
Ook op haar 75ste verjaardag woonde prinses Margriet, hier te zien met haar echtgenoot mr. Pieter van Vollenhoven, een voorstelling bij van Introdans in Theater Orpheus in Apeldoorn. © Rob Voss

Prinses Margriet viert tachtigste verjaardag in Apeldoorn met groot koninklijk gezelschap

Prinses Margiet woont op woensdagavond 15 februari ‘Carmen.maquia’ van dansgezelschap Introdans bij in Apeldoorn bij, ter gelegenheid van haar 80e verjaardag. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst bekendgemaakt. Ook Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zullen aanwezig zijn.

12 reacties

 • M.S.A. Vlierd

  1 maand geleden
  Wad geweldig om deze hard werkende familie te zien. Om dat elke zijn talenten inzet voor de maatschappij. Die 2,97 pp is het meer dan waard
 • Eddy Masselink

  2 maanden geleden
  Wow, wereldnieuws...
 • Pascal Gortel

  2 maanden geleden
  Nou ik betaal genoeg belasting ik ga er ook naar toe
 • Jan Kelder

  2 maanden geleden
  Zouden mensen zich wel eens afvragen hoe komen al die "Oranjes" aan al dat geld en bezittingen, zou het kunnen dat er in een ver verleden "gewoon" handelingen hebben plaats gevonden die als onbehoorlijk benoemd kunnen worden ?? Ik begrijp niet dat er mensen zijn (ook op tv) die bij het zien van iemand van de Oranje clan bijna hun verstand lijken te verliezen !!?? Zouden Willem en Maxima wel eens denken aan die kinderen van de ouders in de toeslagenaffaire ?? denk't nie ! ver van hun bed show.
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Ze leven van ons belastinggeld dus waar komt die euforie vandaan.
 1. Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemelerveld wint degradatieduel

  Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemeler­veld wint degradatie­du­el

  Zo wacht je sinds 20 november op een overwinning en zo win je overtuigend van Alphense Boys. Heino deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd om handhaving. Rohda Raalte leed in dezelfde competitie de tweede nederlaag na de winterstop, terwijl derdeklasser Steenwijkerwold blijft winnen. Ook Lemelerveld trok aan het langste eind en deelde een serieuze tik uit aan de directe concurrent.