Jan Willem van Duuren raakt steeds dieper in de ellende, sinds hij door het afsluiten van risicocamping 't Hertenhof in Vaassen op straat kwam te staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Willem van Duuren raakt steeds dieper in de ellende, sinds hij door het afsluiten van risicocamping 't Hertenhof in Vaassen op straat kwam te staan. © Gep Leeflang

Problemen stapelen zich op voor campingbeheerder Jan Willem: ‘Mag ik alstublieft terug in mijn woning?’

Niet alleen heeft hij geen huis meer, zucht Jan Willem van Duuren, ook is zijn bijstandsuitkering stopgezet. De problemen stapelen zich voor hem op, sinds er hekken werden geplaatst om risicocamping ’t Hertenhof in Vaassen. ,,Nu heb ik ook geen inkomen meer...’’ Mag hij alstublieft terug in zijn woning, vraagt hij de gemeente Epe. Die wil daar echter niets van weten. ,,De camping is al in de verkoop.’’

10 reacties

 • Loes Servaas

  1 maand geleden
  Jo Pelders, het is triest, maar je slaat de spijker wel heel goed op z'n kop!
 • Jo Pelders

  1 maand geleden
  Hebben de exploitanten (de Bakkers)niet altijd al met de gemeente overhoop gelegen. Kregen de "grote" campings in Vaassen e.o. zo ongeveer voor alles toestemming van de gemeente, werd de fam. Bakker in zo'n beetje alles tegengewerkt in plannen die ze ontwikkelden om hun camping aantrekkelijker te maken en te ontwikkelen. Dit speelde m.i. in de jaren '70-'80. Of heb ik het verkeerd??
 • Loes Servaas

  1 maand geleden
  De pijn en het leed alleen al, van het breken van zijn heup, was al erg genoeg voor Cees Bakker! De achterbakse en lafhartige streek, die de gemeente Epe hem heeft geleverd, door de toegang tot zijn woonhuis en de camping te vergrendelen, zonder dat hij daar een officieel bericht van heeft gehad, toen hij in het ziekenhuis lag, is onacceptabel! De gemeente Epe heeft Cees Bakker tot in het diepst van zijn ziel geraakt. Cees Bakker wil weer naar huis, de gemeente Epe maakt dit onmogelijk!
 • Loes Servaas

  1 maand geleden
  In een christelijke gemeente als Epe zou je wat meer compassie en medeleven mogen verwachten met je medemens! Niets is minder waar! De kortzichtigheid en vastberaden om met een botte bijl er op in te hakken is deze gemeente niet vreemd.Cees Bakker verblijft nog steeds in een revalidatiecentrum, de toegang naar zijn huis is hem mede met Jan Willem van Duren ontzegd.
 • harm.Kiers Kiers

  1 maand geleden
  Deze gemeente is toch zo christelijk?

Veluwe