Slagboom in Putten 'dubbelgevouwen'.
Volledig scherm
Slagboom in Putten 'dubbelgevouwen'. © Persbureau Heitink

Putten baalt van slagboom die route naar A28 verspert: wegafsluiter met brute kracht vernield

Wat doe je met een slagboom die er voor zorgt dat je kilometers om moet rijden? Boze Puttenaren weten het wel: vandalen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag de net geplaatste slagboom aan de Hoornsdam compleet 'dubbelgevouwen’. De weg is daardoor weer open voor alle gebruikers. 

7 reacties

 • M Kruijd

  2 maanden geleden
  Onnodig Kilometers omrijden is erg slecht voor het milieu. Kost extra geld voor automobilisten en burgers betreft de kosten van zo’n milieu onvriendelijke slagboom.
 • Geert Arends

  2 maanden geleden
  @J Snijder. De argumenten van de gemeente zijn terug te lezen in de uitspraak van de rechtbank: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBGEL:2021:5735 Idd kwalijk dat een ambulance niet door kan.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Chris Huisman, jij weet zeker dat de daders kerkgangers zijn. Dan moet je ze kennen en moet je aangifte doen. Of roep je maar wat?
 • J Snijder

  2 maanden geleden
  Voordat ik wil oordelen wil ik wel eens de argumenten van de gemeente Putten horen om het af te sluiten Wel een kwalijke zaak dat ook een ambulance voor de slagbomen staat
 • J Visser

  2 maanden geleden
  Nee niet verstandig en ook niet begrijpelijk. Dan maar helemaal afsluiten. Eigen rechter spelen in dit soort gevallen keihard bestraffen!!

Veluwe