Vertrekkend wethouder Nico Gerritsen is aan zijn laatste week begonnen voor de gemeente Putten.
Volledig scherm
Vertrekkend wethouder Nico Gerritsen is aan zijn laatste week begonnen voor de gemeente Putten. © archief Bram van de Biezen

Putten mag vertrekkend wethouder Nico Gerritsen het hemd van het lijf vragen

Voor Nico Gerritsen (66) zit het er na deze week op met zijn werkzaamheden als wethouder van de gemeente Putten. Een uitje met de raad is vrijdag zijn laatste activiteit in functie. 

De inwoners van Putten krijgen woensdag de gelegenheid om de wethouder de hand te schudden tijdens zijn afscheidsreceptie. De Stentor is benieuwd welke vraag aan de wethouder nog op de lippen van de Puttenaren brandt.  

Wat zou u nog graag willen weten van Nico Gerritsen? Dat kan van alles zijn. Het mag over zijn rijke verleden bij de gemeente gaan, een toekomstgerichte vraag of juist iets persoonlijks. De vraag hoeft niet ‘zwaar’ te zijn, maar mag vooral ook luchtig van aard zijn. 

Brandende vragen mailen

Gerritsen, die namens de SGP zeven jaar raadslid was en ruim dertien jaar het pluche van de wethouderszetel bezette, wil die laatste vragen van de burgers graag beantwoorden. Puttenaren kunnen hun vraag per mail insturen via redactieveluwe@destentor.nl

De redactie maakt een selectie uit de ingezonden vragen en legt deze aan de wethouder voor. Het inzenden van vragen kan tot woensdag 14 uur. De reacties die dan binnen zijn, worden meegenomen in de selectie. Vragen moeten voorzien zijn van de voor- en achternaam en leeftijd van de indiener.  

De afscheidsreceptie voor Gerritsen wordt woensdag tussen 16 en 18 uur gehouden in de hal van het gemeentehuis aan het Fontanusplein. 

  1. Harderwijkse school viert ‘geslaagdendag’ met tweehonderd minifeestjes aan de voordeur
    PREMIUM
    Video

    Harderwijk­se school viert ‘geslaag­den­dag’ met tweehon­derd minifeest­jes aan de voordeur

    Ook al weten de meeste leerlingen allang dat ze hun diploma hebben, toch ging vandaag - op ‘nationale geslaagdendag’ - overal officieel de vlag (met tas) uit. Veel scholen maakten van de gelegenheid gebruik om er toch iets bijzonders van te maken. Zoals het Morgencollege in Harderwijk, waar de mentoren met taart, confetti en cijferlijsten op pad gingen. ,,In plaats van een groot feest, vieren we nu tweehonderd kleine feestjes.’’

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe