Jan-Hendrik Rienderhoff tobt met zijn stukje bos aan de Wilhelminalaan. Hij wil er woningen bouwen, maar vindt buurtbewoners en de gemeente op zijn pad.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan-Hendrik Rienderhoff tobt met zijn stukje bos aan de Wilhelminalaan. Hij wil er woningen bouwen, maar vindt buurtbewoners en de gemeente op zijn pad. © Ruben Schipper

Puttenaar kan weinig beginnen met geërfd bosje aan de Wilhelminalaan

Dat het geen gezicht is, daar zijn zowel de eigenaren als omwonenden van twee kaal gekapte bospercelen langs de Wilhelminalaan het roerend eens. Over de oplossing niet. De eigenaren willen woningbouw, terwijl de buurt herplant eist. De gemeente staat aan de zijlijn zegt niets te kunnen doen.

  1. Hatto Heim haalt titel overtuigend binnen, SVI verplettert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen
    Liveblog

    Hatto Heim haalt titel overtui­gend binnen, SVI verplet­tert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen

    Hatto Heim is de kampioen van de derde klasse C. Als je in de kampioenswedstrijd met 1-4 wint bij de eerste achtervolger is dat natuurlijk niet meer dan verdiend. Maar de meeste indruk maakte SVI, dat met ruime cijfers te sterk was voor koploper SDV Barneveld. Ook in de hoogste competities rolde de bal, maar Flevo Boys, HHC Hardenberg, Staphorst en VVOG konden allemaal geen tot weinig potten breken. Ook bij DVS’33 lukte er weinig. De ploeg uit Ermelo had echter wel wat te vieren.

Veluwe