Volledig scherm
PREMIUM
Verhuizers vinden hun weg door de verplaatste en uitgebouwde nieuwe entree van het gemeentehuis in Putten. © Ruben Schipper

Puttenaar krijgt in verbouwd gemeentehuis zonder een zwerftocht antwoord op vragen

De dozen staan opgestapeld. Verhuizers rijden af een aan tussen de tijdelijke werkplekken van de Puttense ambtenaren en het compleet gerenoveerde gemeentehuis aan het Fontanusplein. Voor negen miljoen is eraan verspijkerd, maar het resultaat is het geld waard volgens wethouder Roelof Koekkoek.

Of de belastingbetaler die mening met hem deelt, zal volgende week blijken als vanaf dinsdag de dienstverlening weer volop moet draaien in het centrum van Putten. De burger die via de verplaatste en naar buiten uitgebouwde entree binnenkomt, wordt door een gastvrouw opgevangen. Die wijst de weg in het servicecentrum. In deze publiekshal zijn alle afdelingen vertegenwoordigd, zodat voor antwoord op een vraag niet een zwerftocht door het gemeentehuis hoeft te worden afgelegd. 

  1. Buren van gedode Anna Marie (57) uit Ermelo hebben talloze vragen, maar antwoorden blijven uit
    PREMIUM
    video

    Buren van gedode Anna Marie (57) uit Ermelo hebben talloze vragen, maar antwoorden blijven uit

    Vragen, vragen. Vol vragen zitten de bewoners in het Ermelose woonbuurtje aan de Magnolialaan waar woensdagavond de 57-jarige Anna Marie den Toom-Kamphuis om het leven kwam en haar 61-jarige echtgenoot Freek den T. werd opgepakt. Wat is er precies gebeurd met hun aardige buurvrouw? En wat heeft de buurman precies met haar gedaan dat hij achter de tralies blijft zitten? Wanneer wordt er iets duidelijk?

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe