Raoul Erdkamp uit Elburg hoopt dat mensen geld willen doneren voor de aanschaf van een verkenningsdrone. Deze drone wordt in Oekraïne gebruikt om informatie in te winnen, zoals verkenning van gebieden en het lokaliseren van voertuigen of troepen.
Volledig scherm
PREMIUM
Raoul Erdkamp uit Elburg hoopt dat mensen geld willen doneren voor de aanschaf van een verkenningsdrone. Deze drone wordt in Oekraïne gebruikt om informatie in te winnen, zoals verkenning van gebieden en het lokaliseren van voertuigen of troepen. © Henri van der Beek

Raoul uit Elburg wil Oekraïners op geheel eigen wijze steunen: ‘Ik wil meer bijdragen dan warme kleren’

Koop een visje bij Raoul Erdkamp in Elburg en de kans bestaat dat je in de verleiding komt het Oekraïense leger te helpen. Tijdens Winter in de Vesting zamelt de 35-jarige Elburger geld in voor de aanschaf van een verkenningsdrone, die hij naar het front wil sturen. ,,De Russen wisten waar ze aan begonnen.”

4 reacties

 • wilma aalvanger

  2 maanden geleden
  Goed initiatief!!
 • H Dekker v/d Werfhorst

  2 maanden geleden
  Hij is hartstikke gek. Niet onze vlag, niet onze oorlog! Sommige mensen kicken er waarschijnlijk op om de oorlog in stand te houden met dit soort zinloze acties.
 • M.C. Fels

  2 maanden geleden
  Goed bedoeld, maar m.i zorgt alle hulp er alleen maar voor dat de oorlog langer duurt. Oekraine moet eens gaan onderhandelen met Rusland over een intelligentere oplossing dan elkaar doodslaan. Dat weigert Oekraine. Het lijkt me niet dat Rusland dat zal accepteren. En Oekraine kan niet winnen. Tja. We helpen alleen maar met escaleren. Biden zou naar Rusland moeten vliegen om met Poetin te gaan onderhandelen. En dan krijgt Zelenski een oplossing aangeboden.
 • Imur Angel

  2 maanden geleden
  Goed initiatief