Een explosie aan de Enkhuizerweg in Zeewolde heeft veel schade veroorzaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een explosie aan de Enkhuizerweg in Zeewolde heeft veel schade veroorzaakt. © News United

Ravage na keiharde explosie in Zeewolde: ‘Als de politie dit niet oplost, komt er oorlog in het dorp’

De explosie die meerdere huizen en auto’s in Zeewolde beschadigde, houdt de gemoederen behoorlijk bezig in het dorp. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de ontploffing, maar buurtbewoners hebben wel een idee wat er gebeurd is.

8 reacties

 • Roel Akkerman

  2 maanden geleden
  Straffen helpt sowieso niet, droom lekker verder. Open grenzen dat is pas goed voor de economie😘. En alles wat je de illegaliteit in drukt dat wordt big business. Dus alles wat je met "gezag" (politie/handhaving)denkt te reguleren kun je wel vergeten of je krijgt een http://politiestaat.De overheid moet eens nadenken over een regulerings-systeem, als ze durven.
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Beste G.J. foei !! Wat onmenselijk ,wat gevoelloos, kom op, een aai over de bolletjes is toch voldoende met de kreet, niet meer doen jochie ...cynisch...
 • Roy Otters

  2 maanden geleden
  Boem en t is gebeurt gaat snel
 • G.J. Dorgelo

  2 maanden geleden
  Strafkamp oprichten voor die gasten .
 • J. Lubbers

  2 maanden geleden
  De straffen in Nederland zijn een grap. Op alle vlakken. Als, het nou hierom gaat, met alcohol/bellen achter het stuur. Mishandeling, doodslag, moord, verkrachtig enzo... De daders worden steeds jonger en het excuus blijft hetzelfde (slechte jeugd, armoede, een of andere stoornis). De enigen die er bekaaid vanaf komen zijn de hard werkende fatsoenlijke burger dit het land omhoog houden. Justitie, wordt wakker en ga langere straffen geven ongeacht de leeftijd of situatie van de daders.
 1. DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur
  Liveblog

  DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur

  SV Urk beleeft een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. De ploeg van Gert-Jan won vorige week al van Sportlust’46 en was vanmiddag ook te sterk voor VVOG. SC Genemuiden heeft eveneens drie punten mogen bijschrijven, terwijl HHC Hardenberg op bezoek bij Quick Boys twee dure punten liet liggen en DVS’33 nóg langer moet wachten op een zege. Met de Kamper derby tussen Go-Ahead en DOS kreeg deze speeldag nog een lekker toetje.