Christianne van der Wal is vanavond bij haar huis belaagd door de actiegroep Voll Gass.
Volledig scherm
Christianne van der Wal is vanavond bij haar huis belaagd door de actiegroep Voll Gass. © Arjan Gotink

Reacties op ‘huisbezoek’ bij minister Van der Wal: ‘Stop daar mee, je zoekt mensen niet thuis op’

In heel Nederland wordt verontwaardigd gereageerd op de actie van Voll Gass om te demonstreren bij het huis van Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof. Onder andere Jesse Klaver, Caroline van der Plas en de LTO uiten zich over de actie. 

7 reacties

 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Laten we, als er ergens een (arbeids)conflict dreigt, waarbij mensen ontslagen kunnen worden, met z'n allen bij de boeren op het erf gaan demonstreren. En zorgen dat ze het bedrijf niet kunnen verlaten. Eens kijken wie er dan weer loopt te janken!!
 • Wim Paalderman

  4 maanden geleden
  Kamerleden vinden het protest van tientallen boeren met tractoren bij het woonhuis van minister Christianne van der Wal totaal onacceptabel. als je je werk goed doet, gebeurt dit niet
 • Renee Bos

  4 maanden geleden
  De stikstofcase is een harde noot om te kraken. Dit raakt ons allemaal. Ik heb respect voor deze minister, een zware dag en dan ook nog boeren die in paniek zijn op je stoep. Om verder te komen, moet je durven veranderen, Zie verandering niet als bedreiging, maar als een kans, wat kan mij dit brengen. Dit levert je meer op dan je zelf te zien als slachtoffer, want dan ga je de uitdaging die voor je ligt uit de weg.
 • geerlings

  4 maanden geleden
  Effect van politieke/overheids acties (ook bij andere onderwerpen) snijden dwars door je ziel. Je wordt als persoon incl. jouw gezin 100% geraakt/afgemaakt. Wat verwacht men dan; gezellie samen naar de buurt BBQ, alsof er niets aan de hand is ?
 • W. Kloppenburg

  4 maanden geleden
  Als je als politicus niet tegen huisbezoek kunt na extreem wanbeleid ga dan koffers sjouwen op Schiphol. Toen de kinderen van de toeslagouders (zelfs met de Politie) werden gestolen uit hun eigen huis heb ik ze ook niet zo horen janken. Ronduit stuitend is dat ze ook niet echt tempo maken met het oplossen van de diefstal.