Volledig scherm
Het buitenbad van De Sypel kende een topzomer. © Gemeente Harderwijk

Record aantal bezoekers voor
buitenbad De Sypel

Het buitenbad van sportcomplex De Sypel in Harderwijk heeft deze zomer een recordaantal bezoekers getrokken. Liefst 81.000 zwemliefhebbers namen hier een frisse duik. 

Nog nooit hebben zoveel mensen gebruik gemaakt van het buitenbad. Dit seizoen zijn er, vanaf de opening in de meivakantie tot en met 2 september, ruim 81.000 bezoekers geweest. Het zwembad werkte dit jaar voor het eerst met verruimde openingstijden. Op sommige dagen waren er 2500  bezoekers. Het buitenbad is sinds afgelopen maandag weer gesloten. 

In het binnenbad van De Sypel starten nu weer alle groepsactiviteiten, zoals de zwemlessen, aquasporten en het schoolzwemmen.

  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Veluwe