Rellende boeren bij huis minister: 100 uur werkstraf en voorwaardelijk maand cel

Met videoAcht volwassenen boeren die vandaag terecht stonden voor de rellen bij het huis van Minister van der Wal krijgen één maand voorwaardelijke gevangenisstraf en 100 uur werkstraf. Twee broers die terecht stonden voor medeplichtigheid krijgen 60 uur werkstraf.

57 reacties

 • Kas Van Dam

  2 dagen geleden
  @J. Albert, u weet kennelijk niet dat 95% van wat de boeren produceren helemaal niet op ons bord komt maar voor export bestemd is. Als land hebben we het merendeel van de boeren niet nodig. Maar hun propaganda werkt goed om mensen te laten denken dat we zonder al die boeren geen eten meer zouden hebben.... We kunnen prima af met slechts 10-20% van de huidige boeren.
 • van den Berg

  2 dagen geleden
  Welke sector met structurele overcapaciteit en een aantoonbare aantasting van het milieu krijgt 25 miljard om te stoppen? Stikstof beprijzen zorgt voor een eerlijker en voor de belasting betaler goedkopere oplossing.
 • Harry Brummel

  2 dagen geleden
  Voordat je iets doet......gebruik eerst je Boerenverstand.
 • Roy Wesselink

  2 dagen geleden
  Wat zijn ze ermee opgeschoten, de boeren? Wie denkt dat deze minister nu op de hand is van deze mannen? Het tegenovergestelde hebben ze bereikt met als bonus straffen. Ze hadden daar best kunnen stil kunnen protesteren, hun aanwezigheid was dan ook opgemerkt. Respect kun je alleen krijgen , niet eisen.
 • Laurens Melenhorst

  2 dagen geleden
  Jan Mulder: typen !!