Aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek is daags na de brand niets meer over van de showroom van Rhodos Wellness. Nieuwe (tijdelijke) huisvesting is snel gevonden: drie dagen na de verwoesting begint het bedrijf aan de wederopbouw vanuit Wezep.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek is daags na de brand niets meer over van de showroom van Rhodos Wellness. Nieuwe (tijdelijke) huisvesting is snel gevonden: drie dagen na de verwoesting begint het bedrijf aan de wederopbouw vanuit Wezep. © Foto Freddy Schinkel

Rhodos Wellness na branddrama snel weer op stoom in tijdelijk onderkomen in Wezep

Rhodos Wellness, dat dinsdag getroffen werd door een alles verwoestende brand, kan vanaf vrijdag 4 juni tijdelijk intrek nemen in het pand aan de Rondweg 90 in Wezep. Van daaruit kan het bedrijf in ieder geval een jaar lang zijn zwembaden, sauna's, jacuzzi’s en fitnessapparaten verkopen. 

0 reacties

  1. Jesse (17) uit Oldebroek fietst eigen Toer de Dellen voor onderzoek naar kinderkanker
    PREMIUM

    Jesse (17) uit Oldebroek fietst eigen Toer de Dellen voor onderzoek naar kinderkan­ker

    De tumor onderin zijn buik was zo groot als een sinaasappel en de doktoren hadden eigenlijk geen hoop op een goede afloop. Maar tien jaar later loopt Jesse Mulder (17) uit Oldebroek nog steeds gewoon rond. Hij genas van lymfklierkanker en doet er sindsdien alles aan om geld in te zamelen voor kinderen die dezelfde strijd moeten voeren als hij destijds. Volgende week zaterdag springt hij op de racefiets om - samen met zijn vader - zijn eigen versie van Toer de Dellen te fietsen voor Kika.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe