Volledig scherm
© gemeente Harderwijk

Robbemond en Kruger sporters van het jaar in Harderwijk

Paralympische zwemster Lisa Kruger is sportvrouw van het jaar in Harderwijk. Bij de mannen leverde atleet Jeremy Robbemond de meest aansprekende prestaties.

Dat is vrijdagavond bekendgemaakt in de sportzaal van Stadsweiden. De titels zijn gebaseerd op een publieksstemming.
De eer van ‘sporttalent tot en met 12 jaar’ gaat naar twee winnaars: Eline Westhuis en Yasmin Balallo. De leeftijdscategorie hoger, sporttalent 13 tot 18 jaar, is een prooi voor Oumaima Aarab.
CKV Unitas / Perspectief E1 is jeugdsportteam van het jaar. John Kuipers leverde volgens de stemmers de meest bijzondere sportprestatie van het jaar

Ook ontvingen talentvolle en succesvolle Harderwijkse sporters die in het seizoen 2017-2018 een prestatie behaald hebben op NK, EK, WK of Olympische spelen een gemeentelijke sportpenning.

  1. Verbazing over dwangsom van Elburg, die prompt weer wordt ingetrokken: ‘Niet te verklaren’
    PREMIUM

    Verbazing over dwangsom van Elburg, die prompt weer wordt ingetrok­ken: ‘Niet te verklaren’

    Anja Dwars en Hans Bakker uit Deventer zijn niet te spreken over de gemeente Elburg. Die dreigde met een dwangsom als het stel geen informatie zou verschaffen over hun huurder Marjan Liemburg, waarvan Elburg denkt dat ze permanent woont in een recreatiewoning in Doornspijk. Dwars en Bakker verstuurden de informatie, maar kregen tóch een dwangsom van 2500 euro. Die vervolgens weer werd ingetrokken.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe