News United
Volledig scherm
PREMIUM
© News United

Robin (19) uit Heerde rijdt met 130 per uur een S-bocht in, dan gaat het gruwelijk mis: 'Ik vind het supererg’

De avondklok was al ingegaan en een politieauto kwam ze achterna. De 19-jarige Robin de W. uit Heerde trapte het gaspedaal op de Heerderweg in Epe nog dieper in en reed met twee keer de toegestane snelheid de S-bocht in, waarop een ernstig eenzijdig ongeluk volgde. ,,U heeft een engeltje op uw schouder gehad’’, zei de rechter in Arnhem, waar hij vandaag terechtstond.

17 reacties

 • Reinder Bosch

  1 jaar geleden
  Als je gas gaat geven in een auto die niet deugd, omdat de politie achter je rijdt dan is er alles mis met dit ongeleid projectiel. Zijn bijrijder mag blij dat deze het heeft overleefd en ook U en mij mogen blij zijn dat we daar niet hebben gefietst of gelopen. Hier helpt geen boete, taakstraf of rijbewijs innemen tegen, daar gaat deze mijnheer niets van leren. We gaan nu met zijn allen wachten en toekijken tot het moment daar is en er een of meerdere dodelijke slachtoffers gaan vallen.
 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  Martin, Dus als zo'n ongeleid projectiel een dierbare van jou de vernieling of dood injaagt is het ook oké? Iedereen is jong geweest maar dat wil niet zeggen dat iedereen zich dan klem zuipt, slikt, snuift en alles doet wat God verboden heeft. Je hebt ook nog zoiets als opvoeding, normen waarden, fatsoen en gezond verstand. Maar ja, als je dat niet hebt heb je schijt aan alles en iedereen.
 • Ronald Uiterweerd

  1 jaar geleden
  Rijbewijs nooit meer terug geven. Zulke gasten leren er toch niets van.
 • Harm Platz

  1 jaar geleden
  Geen spijt en louter aan zichzelf denken. Schorrie morrie.
 • Henri Wolf

  1 jaar geleden
  Rijbewijs nooit meer terug geven zulke mensen denken alleen maar aan hun zelf
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”