Roep om minder verkeer in ‘het meest bijzondere bos van Nederland’: ‘Te veel stikstofneerslag’

Met videoNu blijkt dat grote delen van de Veluwse natuur nog gevoeliger zijn voor stikstof dan gedacht, moet er zo snel mogelijk een einde komen aan de verkeersdrukte in het Vierhouterbos, zeggen aanwonenden en leden van de Stichting Vierhouten Natuurbestemming. De Gortelseweg die er dwars doorheen loopt, is al jaren een splijtzwam in het dorp.

31 reacties

 • Gert Mulder

  2 weken geleden
  Een aantal bewoners van de Gortelseweg lokken zelf levensgevaarlijke situaties uit door reeds op zondag hun afvalbakken, welke 's maandags worden geleegd, al op zondag pal naast de rijweg te plaatsen net als allerlei poppen welke manen tot langzaam rijden. Met tegenliggers heb je ineens geen enkele uitwijkmogelijkheid. Laat daar eens op controleren door een BOA.
 • Frans Rebergen

  2 weken geleden
  Hoeveel mooie bomen zijn er gekapt om langs die weg te kunnen wonen? Als dit er wordt doorgedrukt sta ik erop dat jullie met het verkeer mee verhuizen. Kijken of de noodzaak dan nog zo hoog is.
 • Gerrit V d Weerd

  2 weken geleden
  1 man die klaag over te veel verkeer nog een man die bij een of ander stichting werk een gewezen boswachter die hebben samen besloten dat die weg dicht moet . Ik woon ook aan een weg die erg druk is ,ook maar dicht, want in onze gemeente (Nunspeet) wonen wij allemaal in de natuur zo heb ik veel kennissen die aan een drukke weg wonen . Deze mensen gebruiken de krant om hun gelijk te halen . Verhuis naar nunspeet daar heb je geen drukke wegen
 • Jan Mallinckrodt

  2 weken geleden
  Helemaal mee eens
 • Jan MULDER

  2 weken geleden
  Eens met Edwin essestam het is een zooitje puinhoop in het bos daar in de hele gemeente