Na zeven jaren als raadslid en ruimt dertien jaar als wethouder neemt Nico Gerritsen afscheid (en afstand) van de Puttense politiek. ,,Ik ga alle ontmoetingen en gesprekken wel missen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Na zeven jaren als raadslid en ruimt dertien jaar als wethouder neemt Nico Gerritsen afscheid (en afstand) van de Puttense politiek. ,,Ik ga alle ontmoetingen en gesprekken wel missen.” © Ruben Schipper

Scheidend wethouder Nico Gerritsen neemt ook afstand: ‘ik wil geen zure oude man worden’

Met de erepenning van de gemeente Putten op zak, was voor Nico Gerritsen (66) woensdagavond om 23.59.59 uur (zoals hij zelf zegt) zijn laatste seconde als wethouder geslagen. De handen van de burgers waren geschud, en er volgden nog een dag afscheid nemen van de afdelingen en gisteren een uitje met de gemeenteraad. Het waren de laatste naweeën van de functie die hij ruim dertien jaar vervulde. 

De afscheidsreceptie (Gerritsen: ‘indrukwekkend, verrassend en overweldigend')  was in de hal van het gerenoveerde gemeentehuis. Had u niet nog een poosje willen genieten van al die nieuwigheid?

  1. Harderwijkse school viert ‘geslaagdendag’ met tweehonderd minifeestjes aan de voordeur
    PREMIUM
    Video

    Harderwijk­se school viert ‘geslaag­den­dag’ met tweehon­derd minifeest­jes aan de voordeur

    Ook al weten de meeste leerlingen allang dat ze hun diploma hebben, toch ging vandaag - op ‘nationale geslaagdendag’ - overal officieel de vlag (met tas) uit. Veel scholen maakten van de gelegenheid gebruik om er toch iets bijzonders van te maken. Zoals het Morgencollege in Harderwijk, waar de mentoren met taart, confetti en cijferlijsten op pad gingen. ,,In plaats van een groot feest, vieren we nu tweehonderd kleine feestjes.’’

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe