Jan Kaiser (r) staat Henriëtte van den Beld (l) bij, in de uit de hand gelopen ruzie van haar en haar huurders met de naastgelegen sekssalon en de gemeente Heerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Kaiser (r) staat Henriëtte van den Beld (l) bij, in de uit de hand gelopen ruzie van haar en haar huurders met de naastgelegen sekssalon en de gemeente Heerde. © Henri van der Beek

Sekssalon, boze buren en een sloopruzie... Smullen voor rijdende rechter, maar hij kan nog niet naar Wapenveld

Het heeft alle ingrediënten voor ‘lekkere’ televisie: een sekssalon, boze buren en een sloopruzie. De rijdende rechter John Reid staat te popelen om zich naar Wapenveld te begeven, om knopen door te hakken in een hoogopgelopen conflict. Door een andere rechtszaak moet hij echter plaatsnemen in de wachtkamer. 

2 reacties

 • Henri Wolf

  4 maanden geleden
  Zal mij benieuwen wat de uitspraak is 😂😂
 • Erik Biesemaat

  4 maanden geleden
  Een conflict met o.a. een seksclub als partij en dat nog wel in Wapenveld. Ik kan niet wachten.
 1. Deze brandweerlieden redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’
  PREMIUM
  met video
  1

  Deze brandweer­lie­den redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’

  Een explosie, een pand stort in. Onder het puin zit een slachtoffer bekneld. Als de reguliere hulpdiensten iemand niet kunnen bevrijden, worden STH-teams (Specialisme Technische Hulpverlening) van de brandweer ingeschakeld. Afgelopen maand gebeurde dat twee keer: na gasexplosies in Oldenzaal en Bilthoven. Een van de vijf landelijke teams heeft Zwolle als standplaats. Teamleiders Geoffrey Bos en Mike Haerlman geven een kijkje achter de schermen.
 2. Legendarisch popprogramma Countdown komt opnieuw tot leven: ‘Dj’s werden zelf sterren’
  PREMIUM
  met video
  2

  Jan Douwe Kroeske uit Harderwijk brengt legenda­risch popprogram­ma Countdown opnieuw tot leven

  Van Mick Jagger en Paul McCartney tot Whitney Houston, Madonna en David Bowie; ze traden allemaal op bij Veronica’s Countdown. Jan Douwe Kroeske uit Harderwijk kocht de archieven van het poppogramma en digitaliseerde vijfduizend uur aan beeldmateriaal. Het topje van de ijsberg zit in een tweedelige documentaire die deze maand te zien is bij NPO2 Extra. Wat maakte Countdown zo onweerstaanbaar?

Veluwe