Jan Kaiser (r) staat Henriëtte van den Beld (l) bij, in de uit de hand gelopen ruzie van haar en haar huurders met de naastgelegen sekssalon en de gemeente Heerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Kaiser (r) staat Henriëtte van den Beld (l) bij, in de uit de hand gelopen ruzie van haar en haar huurders met de naastgelegen sekssalon en de gemeente Heerde. © Henri van der Beek

Sekssalon, boze buren en een sloopruzie... Smullen voor rijdende rechter, maar hij kan nog niet naar Wapenveld

Het heeft alle ingrediënten voor ‘lekkere’ televisie: een sekssalon, boze buren en een sloopruzie. De rijdende rechter John Reid staat te popelen om zich naar Wapenveld te begeven, om knopen door te hakken in een hoogopgelopen conflict. Door een andere rechtszaak moet hij echter plaatsnemen in de wachtkamer. 

2 reacties

 • Henri Wolf

  1 jaar geleden
  Zal mij benieuwen wat de uitspraak is 😂😂
 • Erik Biesemaat

  1 jaar geleden
  Een conflict met o.a. een seksclub als partij en dat nog wel in Wapenveld. Ik kan niet wachten.
 1. Dolfinarium legt roken in de buitenlucht (deels) aan banden: ‘We moeten met de tijd mee’
  PREMIUM
  met poll
  9

  Dolfinari­um legt roken in de buiten­lucht (deels) aan banden: ‘We moeten met de tijd mee’

  Het heeft even geduurd maar het Dolfinarium in Harderwijk gaat nu ook overstag. Als een van de laatste grote dierenparken in het land wordt het roken in de buitenlucht deels aan banden gelegd. Tegen de zomer is het park voorzien van rookzones waar wél mag worden gerookt. ,,We denken nog na op welke plekken en hoe we ze gaan inrichten”, zegt directeur Alex Tiebot.
  Apeldoorn, Harderwijk