Hondenpoep is vaak ergernis nummer één in een Nederlandse woonwijk. Wie denkt dat probleem beter te kunnen aanpakken dan de gemeente Ermelo, krijgt daarvoor straks alle ruimte.
Volledig scherm
Hondenpoep is vaak ergernis nummer één in een Nederlandse woonwijk. Wie denkt dat probleem beter te kunnen aanpakken dan de gemeente Ermelo, krijgt daarvoor straks alle ruimte. © ANP XTRA

Slimmer dan de gemeente Ermelo? Laat maar zien dan!

Dat kan ik beter! Ermeloërs die dit denken als ze bijvoorbeeld naar de overwoekerde staat van het perkje voor hun deur kijken, kunnen die stelling straks ook echt bewijzen. Daag de overheid uit, sleep budget binnen en regel het zelf.  De gemeente Ermelo wil dit uit Engeland overgewaaide ‘recht om uit te dagen’ gaan invoeren. 

  1. Cynisme na conclusie Oldebroek dat fokker niet achter nertsenplaag zit: ,,Ze komen zeker uit de lucht vallen’’
    PREMIUM

    Cynisme na conclusie Oldebroek dat fokker niet achter nertsen­plaag zit: ,,Ze komen zeker uit de lucht vallen’’

    Rara, waar komen al die nertsen in Oosterwolde en Oldebroek vandaan? Het antwoord op die vraag komt er misschien wel nooit, na een bezoek van gemeente Oldebroek bij de enige nertsenfokker in de wijde omtrek. Conclusie: er is geen enkel bewijs dat de dieren daar vandaan komen. Gedupeerden snappen er niks van, maar zijn blij dat de overlast inmiddels lijkt af te nemen.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe