Inwoners van Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet,  Elburg en Oldebroek hoeven vanaf 1 oktober niet meer zo lang te wachten op medische hulpmiddelen. De zeven gemeenten hebben een contract met twee partners afgesloten waarin ze 'veel vertrouwen’ hebben.
Volledig scherm
Inwoners van Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet,  Elburg en Oldebroek hoeven vanaf 1 oktober niet meer zo lang te wachten op medische hulpmiddelen. De zeven gemeenten hebben een contract met twee partners afgesloten waarin ze 'veel vertrouwen’ hebben. © ANP

Sneller een rolstoel op de Veluwe en in Zeewolde door nieuwe leveranciers voor zeven gemeenten

Twee nieuwe leveranciers voor medische hulpmiddelen moeten in Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet,  Elburg en Oldebroek een einde maken aan de ellende omtrent levertijden van onder andere rolstoelen, scootmobielen en aangepaste kinderzitjes. De oude contractpartner, Hulpmiddelencentrum, heeft van de zeven ontevreden gemeente een forse boete opgelegd gekregen. 

  1. Kijk hier hoeveel corona-besmettingen er nu zijn in jouw gemeente

    Kijk hier hoeveel corona-besmettin­gen er nu zijn in jouw gemeente

    Daar waar andere delen van het land steeds feller kleuren als het gaat om brandhaarden waar het coronavirus heerst, lijkt de situatie in IJsselland en Gelderland rustiger te worden. In vergelijking met het vorige meetmoment (28 juli) is er vandaag in dit deel van het land merendeels sprake van een enkele patiënt per gemeente. Alleen Apeldoorn (13), Zutphen (8), Deventer (5), Oldebroek (5), Zwolle (4) en Brummen (4) steken daarbij af.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe