Snelweg A50 tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek in de richting van Zwolle 14 nachten dicht in de periode van 30 mei tot 28 juni.
Volledig scherm
Snelweg A50 tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek in de richting van Zwolle 14 nachten dicht in de periode van 30 mei tot 28 juni. © Rob Voss

Snelweg A50 voor 14 nachten dicht tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek

Snelweg A50 gaat eind mei voor 14 nachten dicht tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek in de richting van Zwolle. Wegens groot onderhoud werkt Rijkswaterstaat in de periode van 30 mei tot 28 juni 2022 aan de snelweg. 

4 reacties

 • Christan van Frankenburg

  1 jaar geleden
  Gelijk maar driebaans maken
 • wilmar derks

  1 jaar geleden
  @E Goedhart, Toen zijn niet alle werkzaamheden gereed gekomen. O.a. het asfalteren is tussen Epen en Heerde nuit uitgevoerd.
 • M.M. Bonder

  1 jaar geleden
  @Michel: Rijkswaterstaat werkt 14 nachten aan de weg. De meeste drukte is overdag.
 • michel nales

  1 jaar geleden
  Idioot dat ze tegenwoordig cruciale wegen afsluiten, verkeer chaos maakt Rijkswaterstaat ook geen moer meer uit. Buiten dat hebben ze geen visie zeker niet mbt de N50 maar ja zo hou je lekker de vergader cultuur bij het rijk op gang en gebeurd er vervolgens helemaal niets. Vreemd eigenlijk aangezien er tig clubjes zijn afgereisd naar China in het verleden dus zou je denken dat ze daar iets zouden hebben opgestoken hoe men daar te werk gaat.