Volledig scherm
Mona Keijzer, staatssecretaris van economische zaken en klimaat, brengt 28 oktober een werkbezoek aan Hattem. © Martijn Beekman / ministerie van EZK

Staatssecretaris Mona Keijzer in Hattem tussen de spelletjes en het metaal

De bedrijven Goliath en Consmema in Hattem krijgen Mona Keijzer, staatssecretaris van economische zaken en klimaat over de vloer.  Het CDA heeft haar voor dit werkbezoek uitgenodigd. 

Tijdens het verblijf  op maandag 28 oktober in Hattem gaat het ministerie ook naar bonbonatelier A3, de Lange Schoenenservice en Smederij Wessel. 

Aan het eind van de middag praat Keijzer bij de spellenfabrikant Goliath met directie en medewerkers over de kansen en obstakels binnen de regionale economie en wat de overheid daarbij zou kunnen betekenen. 

Van familiebedrijf naar H2O

Na het bezoek aan het familiebedrijf aan het Vijzelpad, gaat de rit door naar bedrijventerrein H2O. Daar wordt de staatssecretaris ontvangen bij Consmema Metalworking. CDA-Tweede Kamerlid Hilde Palland uit Kampen voegt zich dan ook bij het gezelschap. Zij is in Den Haag onder andere werkzaam in de commissie economische zaken en klimaat. 

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe