De woningbouw in de Marnixstraat op de plek waar voorheen een kerkje stond.
Volledig scherm
PREMIUM
De woningbouw in de Marnixstraat op de plek waar voorheen een kerkje stond. © Teake Dijkstra

Stormloop op sociale huurappartementen in Harderwijk: 1300 inschrijvingen voor slechts 16 woningen

Of er behoefte is aan sociale huurwoningen in Harderwijk? Dat blijkt wel. In twee weken tijd zijn er meer dan duizend inschrijvingen voor zes een- en tweepersoonsappartementen aan de Marnixstraat. De gelukkigen moeten dan nog wel wachten tot de oplevering die medio 2022 volgt.

1 reactie

 • Chris Zeephat

  2 maanden geleden
  'Iets' meer sociale appartementen bouwen graag, Harderwijk!
 1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
  PREMIUM
  Teruglezen liveblog

  Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

  Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe