Tuinfestival Struinen in de Tuinen [archiefoto).
Volledig scherm
PREMIUM
Tuinfestival Struinen in de Tuinen [archiefoto). © eigen foto

Struinen in Harderwijkse tuinen en Gluren bij Nijkerkse buren

Voor de derde keer vindt in Harderwijk Struinen in de Tuinen plaats. In Nijkerk blijft het evenement Gluren bij de Buren als naam houden. Ralf Leemeijer is verantwoordelijk voor de productie in Harderwijk en is hard op zoek naar acts en tuineigenaren die op 5 september hun bijdrage willen leveren aan Struinen in de Tuinen.

  1. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

    Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe