Jos Busscher doneerde samen met zijn onlangs overleden vrouw 15.000 euro aan Welzijn Putten.
Volledig scherm
PREMIUM
Jos Busscher doneerde samen met zijn onlangs overleden vrouw 15.000 euro aan Welzijn Putten. © Ruben Schipper Fotografie

Succesvol zakenman doet forse donatie en roept rijke Veluwenaren op: ‘Laten we de kleintjes helpen’

Hij was van oorsprong arm en verwierf zijn kapitaal als succesvol zakenman. Na verkoop van zijn luchtvrachtbedrijf hielpen hij en zijn vrouw Inge kinderen in de Derde Wereld met hun stichting Rainbow. Nu wil Puttenaar Jos Busscher ook mensen op de Veluwe oproepen tot ‘noaberschap’.

10 reacties

 • H.J. Ernsten

  1 maand geleden
  Hij die kan vermenigvuldigen, heeft ook geleerd te delen. ik heb veel waardering voor de man! In mij ogen verdient hij alle lof!
 • HAM Boelens

  1 maand geleden
  @wj van den Belt, eens! Maar wat schuilt er achter?!?! Dat weten we niet. De uitkering moet omlaag en de lage lonen moeten omhoog. Misschien helpt dat.
 • Sander Hoek

  1 maand geleden
  Ik heb het niet zo op gedweep mer de derde wereld, ben er beroepshalve iets te vaak geweest Drm vind ik het fijn te lezen dat mensen tegen het einde van hun leven iets meer oog krijgen voor de eigen omgeving. Sws sterkte gewenst met het verlies van de partner, 72 is te jong.
 • M.M. Bonder

  1 maand geleden
  Allereerst sterkte met het verlies van uw vrouw. Maar wat een mooi initiatief! Daar kunnen veel andere rijken, of de overheid, wat van leren. Samen delen doet goed.
 • wj van den van den Belt

  1 maand geleden
  Ham boelens Grootste helft vd voedselbank kan wel werken maar wil niet werken Er is werk zat overal Horeca tuinders enz enz

Veluwe