Tamara Schuurmans werd tijdens een rondje hardlopen aangerand.
Volledig scherm
PREMIUM
Tamara Schuurmans werd tijdens een rondje hardlopen aangerand. © Ruben Schipper Fotografie

Tamara (23) werd aangerand tijdens rondje joggen op de Veluwe: ‘Denk niet dat jouw kind zoiets niet doet’

‘Waarom deed je niks?’, ‘Waarom heb je geen aangifte gedaan?’, ‘Waarom loop je dan ook alleen als vrouw?’ Tamara Schuurmans werd aangerand tijdens een rondje hardlopen. En hoewel niets in verhouding staat met de angst die ze op dat moment voelde, maken de reacties van haar omgeving het er nog erger op. ,,Mensen verschuiven het probleem, terwijl dat op geen enkele manier bij mij ligt.’’

5 reacties

 • Eduardo Tjujerman

  2 maanden geleden
  Dit kan dus niet. Een "goed" gesprek oke maar dan wel onder uit de zak. En in alle gevallen een voorwaardelijke veroordeling voor aanranding en mishandeling.
 • Nicole Martijn Brager

  2 maanden geleden
  Je mag trots zijn op hoe je het hebt gedaan! Hoop dat het gesprek met de vader voor jou wel het gevoel heeft gegeven dat er naar je geluisterd werd. Hopen dat deze jongen luistert naar wat jij voor HEM hebt gedaan. Het had voor HEM ook heel anders af kunnen lopen. Door jouw vergevingsgezindheid, zal hij misschien tot inkeer kunnen komen. Je bent een kanjer Tamara. Hopen dat je het snel achter je kunt laten en dat ook jij weer gewoon met je leven verder kunt gaan!!!
 • Mieke

  2 maanden geleden
  Een keer uit door bocht vliegen....ook dat is niet goed te keuren. Wijkagent Pieter heeft nog niet met de jongen gesproken...??????
 • J.A. Veraart

  2 maanden geleden
  Respect voor je overwegingen.....
 • H Dekker

  2 maanden geleden
  Goed gedaan Tamara, ik hoop dat je nog vele kilometers veilig kunt rennen.
 1. ‘Mini-tornado’ velt elektriciteitsmasten in Oosterwolde: ‘Die waaien echt niet zomaar om’
  PREMIUM

  ‘Mi­ni-tornado’ velt elektrici­teits­mas­ten in Oosterwol­de: ‘Die waaien echt niet zomaar om’

  Vier elektriciteitsmasten in Oosterwolde zijn vrijdagavond tegen de vlakte gegaan. Beheerder van het hoogspanningsnetwerk TenneT zegt dat dit een gevolg is van ‘een unieke samenloop van omstandigheden’, en dat masten in Nederland echt niet zomaar omwaaien. ,,Er is een soort mini-orkaan geweest waardoor deze vier masten zijn omgewaaid. Dat gebeurt écht zelden. Die dingen wegen 40.000 kilo per stuk, die gaan niet zomaar om’’, zegt Eefje van Gorp, woordvoerder van TenneT.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe