Burgemeester Jan Nathan Rozendaal van Elburg heeft persoonlijk de felicitaties overgebracht aan Thomas van 't Veen die het jeugdlintje van de gemeente heeft verdiend.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Jan Nathan Rozendaal van Elburg heeft persoonlijk de felicitaties overgebracht aan Thomas van 't Veen die het jeugdlintje van de gemeente heeft verdiend. © Diederik van 't Veen

Thomas uit 't Harde verrast met brandweerbezoek en burgemeester voor zijn jeugdlintje

De brandweer die een rondje maakt door het dorp voor Koningsdag? Het had volgens Thomas van 't Veen uit 't Harde best gekund. Totdat hij doorkreeg dat het Jan Nathan Rozendaal, burgemeester van Elburg, was die hem via een megafoon toesprak omdat de 16-jarige een jeugdlintje had verdiend. 

 1. Succesvolle avond in Ermelo tijdens campingtour Paceshifters
  PREMIUM
  video

  Succesvol­le avond in Ermelo tijdens camping­tour Paceshif­ters

  De zomer van 2020 leek een muziekloze zomer te worden. Festivals werden massaal afgelast en bands zagen hun agenda leeg geveegd worden. Ook de Zwols-Wijhese rockband Paceshifters, bestaande uit de broers Paul en Seb Dokman en Jesper Albers, zag haar optredens in rook opgaan. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloten ze het over een andere boeg te gooien: een campingtour. Vrijdagavond was camping In de Rimboe het podium voor een intiem concert.
 2. Gemist? Jaloersmakende opraapwagen in Lelystad en laatste telefooncellen verdwijnen in Apeldoorn
  Jouw regionieuws

  Gemist? Jaloersma­ken­de opraapwa­gen in Lelystad en laatste telefoon­cel­len verdwijnen in Apeldoorn

  Het is de natte droom van iedere boer of loonwerker: de Schuitemaker Rapide 7800 tridem. De opraapwagen is sinds kort op de markt en de 26-jarige Jeroen uit Lelystad heeft de wagen al achter de trekker gehad, tot jaloezie van menig agrariër. Dit verhaal was één van de meest opmerkelijk verhalen van afgelopen week. Een overzicht van nog meer verhalen die het teruglezen waard zijn:
 3. Vier zussen Van Eijsden exposeren samen in galerie Aventurijn in Epe
  PREMIUM
  video

  Vier zussen Van Eijsden exposeren samen in galerie Aventurijn in Epe

  Rina, Fransje, Agatha en Threes exposeren samen hun vilt, quilt en waaiers in Glasgalerie Aventurijn in Epe. Hoe vaak komt het nou voor dat vier zussen gezamenlijk exposeren? Dat hun werk überhaupt in een galerie thuishoort, daar waren de vrouwen zich niet eens van bewust. ,,Het is zó gewoon dat we altijd dingen maken, dat wij niet meer nadenken over de bijzonderheid’’, vat Threes van Eijsden (1950) het gevoel samen.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe