Tieners zwaargewond bij crash met 45 km-autootje in Nijkerk

met videoVier tieners liggen zwaargewond in verschillende ziekenhuizen nadat ze donderdagavond in Nijkerk uit de bocht vlogen met hun 45 km-wagentje. De politie onderzoekt de toedracht, maar gaat er nu vanuit dat de minderjarige Barnevelder die achter het stuur zat, de macht over het stuur verloor. 

9 reacties

 • Online De Stentor

  4 maanden geleden
  @J. Leusink Dat klopt inderdaad, omdat toen nog niet bekend was dat het tieners betrof.
 • C Dol

  4 maanden geleden
  Altijd paard achter de wagen spannen in Nederland. Auto's moeten aan alle kanten aan steeds meer veiligheidsvoorschriften gaan voldoen terwijl er gelijktijdig voertuigen worden toegelaten die daar volledig niet aan voldoen en waarmee je zo weg kan rijden. We hebben dat ook met de stints gezien. Er moeten altijd eerst slachtoffers vallen. Ik hoop dat deze jonge mensen er weer helemaal bovenop komen. Tis allemaal erg genoeg en had niet gehoeven. God Bless
 • J. Leusink

  4 maanden geleden
  dit artikel is reeds eerder OOk geplaatst Maar dan zonder "tieners " te noemen. (de stentor lijdt hier meer aan twitter gedrag ?) het minimumloon van 21 jarigen wil men omhoog brengen van 10 naar 14 euro: dus krijgen meer geld om te besteden aan luxe zaken.......................?
 • Matthijs Maan

  4 maanden geleden
  Volgens mij is zo’n autootje niet voor 4 personen bestemd en dan met zo’n snelheid vraag je wel om problemen. Maar wel heel vreselijk dat vier jongelui op zo’n manier in het ziekenhuis moeten komen. Heel veel sterkte en beterschap.
 • Sina Hogeboom

  4 maanden geleden
  Kan dat ook nog met 45 km uit de bocht vliegen!!
 1. Heerde trekt miljoenen uit voor nieuw schoolgebouw, maar hoe komt het plein eruit te zien?
  PREMIUM

  Heerde trekt miljoenen uit voor nieuw schoolge­bouw, maar hoe komt het plein eruit te zien?

  Om een gloednieuw gebouw voor fusieschool De Lichtbron in Wapenveld aan te leggen, stelt de gemeente Heerde een krediet van ruim 4 miljoen euro beschikbaar. Er heerst nog onenigheid over de invulling van het nieuwe schoolplein. Volgens raadslid Gert van der Rhee moet dat in ieder geval niet gaan lijken op het plein van een andere school in Wapenveld: ,,Je zou dat ook een gevangenis kunnen noemen.’’