Bij KCVO is het vertrouwen in coach Remon van Schoonhoven groot, de trainer tekent bij tot de zomer van 2023.
Volledig scherm
Bij KCVO is het vertrouwen in coach Remon van Schoonhoven groot, de trainer tekent bij tot de zomer van 2023. © Pim Velthuizen

Trainer Van Schoonhoven en KCVO, dat is gewoon een goed huwelijk

TRAINERSCARROUSELDe trainerscarrousel in het amateurvoetbal gaat al voorzichtig draaien voordat het seizoen is begonnen. In Vaassen hebben KCVO en trainer Remon van Schoonhoven namelijk besloten om de samenwerking in ieder geval te verlengen tot de zomer van 2023.

 1. Berkum overtuigend naar bekerfinale, doek valt voor SVI, asv Dronten doet goede zaken en Batavia’90 kan titel ruiken

  Berkum overtui­gend naar bekerfina­le, doek valt voor SVI, asv Dronten doet goede zaken en Batavia’90 kan titel ruiken

  Het seizoen van Berkum krijgt mogelijk een heel fraai slot, want de Zwollenaren plaatsten zich ten koste van csv Apeldoorn voor de finale van de districtsbeker. Asv Dronten mag na de zege bij WHC eveneens nog hopen op een prijs, terwijl Dieze West een titel kan vergeten. Batavia’90 zette een volgende stap richting het kampioenschap. Voor SVI is het doek definitief gevallen.
 2. Komt er dan toch een brug over het Wolderwijd? Dit is het ontwerp van de 16-jarige Maxim
  PREMIUM
  met video
  26

  Komt er dan toch een brug over het Wolderwijd? Dit is het ontwerp van de 16-jarige Maxim

  Er zijn geen dure ontwikkelaars aan te pas gekomen, maar de creativiteit van de 16-jarige Maxim uit Zeewolde. Terwijl Ermelo, Harderwijk en Zeewolde de samenwerking zoeken rond het Wolderwijd maakt hij letterlijk de verbinding. De wethouders van de drie gemeenten zijn enthousiast over zijn fietsbrug tussen Strand Horst en Zeewolde. ,,Dit soort initiatieven juichen we toe.”
  Zeewolde, Ermelo, Harderwijk