De selectie van Rood Wit in Benidorm.
Volledig scherm
PREMIUM
De selectie van Rood Wit in Benidorm. © Rood-Wit

Trainingskamp in het buitenland verstandig? ‘We hebben iedereen getest en zijn veilig en verantwoord op stap’

Voetbalclubs Rood-Wit’58 en Hulshorst hebben de afgelopen dagen een trainingskamp afgewerkt onder de Spaanse zon, in het vakantiedorp Benidorm. Het vertrek en verblijf had de nodige voeten in de aarde in verband met corona, maar de clubs bezweren geen problemen te hebben gekend. EFC’58 vertrekt donderdag naar Portugal.

1 reactie

 • Dikkie Knecht

  4 maanden geleden
  Waarom gaan amateurclubs tegenwoordig ook al op trainingskamp in het buitenland? Hoe vaak hoor je nu niet, het geld raakt op nu de kantines niet open mogen en welke reden dan nog meer. Ik had altijd het idee dat amateurclubs er zijn voor het plezier, samen genieten van het voetbal of je het nou reuze goed kunt of niet. Maar tegenwoordig lijkt het wel betaald voetbal.
 1. Raad van State tikt onderwijsinspectie op de vingers
over predikaat zeer zwakke Islamitische basisschool in Harderwijk
  PREMIUM

  Raad van State tikt onderwijs­in­spec­tie op de vingers over predikaat zeer zwakke Islamiti­sche basis­school in Harderwijk

  Het schoolbestuur van de islamitische basisschool Al Islaah in Harderwijk klaagt terecht over de onderwijsinspectie die de Harderwijkse school in 2018 op de lijst van zeer zwakke scholen zette. De Raad van State verklaarde vandaag het hoger beroep van het in Amsterdam gevestigde schoolbestuur El-Amal gegrond. De Raad van State vindt dat de inspectie het onderzoek naar de onderwijskwaliteit niet goed heeft uitgevoerd.

Veluwe