Een vrachtwagen is tegen een vangrail aan geknald op de A28.
Volledig scherm
Een vrachtwagen is tegen een vangrail aan geknald op de A28. © NWVfoto/News United

Trucker raakt onwel en ramt vangrail op A28 bij ’t Harde: met spoed naar ziekenhuis

UPDATEEen vrachtwagenchauffeur is vanmorgen onwel geraakt op de A28 bij 't Harde. De trucker raakte rond 07.30 uur van de weg en botste tegen de middengeleider. 

9 reacties

 • ron masson

  9 maanden geleden
  voor alle domme reacties hier een truck heeft geen dode mans knop. dus als je onwel wordt gaat hij gewoon door. ik ben in deventer jaren gelden zo een collega kwijt geraakt. had gelost bij de drukkerij en was onderweg naar zijn standplek paar kilometer, verder op. avonds om 23 uur stond hij met draaiende motor bij mensen in de tuin en had de woning, op een haartje na gemist. voor deze collega kwam de hulp te laat.
 • D. Es

  9 maanden geleden
  Leuk beetje populistisch reageren, vergeet niet dat het heel lang kan duren voordat zo'n chauffeur weer mag rijden. Hij zal eerst moeten bewijzen met een gezondheid verklaring dat hij weer in staat wordt geacht te kunnen werken. Tot die tijd mist de werkgever een ervaren kracht. Vervanging is nauwelijks te vinden. Laten we blij zijn dat hij niemand geraakt heeft en de auto netjes tot stilstand heeft gebracht. Bij deze wens ik de chauffeur beterschap!
 • S Kwijper

  9 maanden geleden
  Is het nodig om zo te oordelen over iemand die onwel is geworden? Dat kan natuurlijk van alles zijn. Respect voor chauffeurs die dag in dag uit goederen leveren en elke dag tussen de drukte rijden. Hopelijk maakt de chauffeur het goed. Verbeter de mensheid Henk en begin bij jezelf.
 • Anoniem

  9 maanden geleden
  Peter Wilbrink Henk Hartog ik hoop niet dat je het zelf meemaakt onwel worden btw wat doe jezelf voor een werk deze mensen zorgen ervoor dat jou etrn etc. in de winkel ligt je zou ze op handen moeten dragen
 • Jan Kelder

  9 maanden geleden
  Nou J. Bosch volgens mij zit het toch iets anders, je hebt ook distributie chauffeurs die hebben een bijzonder strak schema en moet jakkeren om dagelijks de goederen op tijd bij de klanten te krijgen en staan ze soms even stil (5 minuten voor weg werkzaamheden o.i.d.,) krijgen ze een telefoontje van de planning !! Waarom sta je stil ??? Ik weet wel dat ik dit werk NOOIT zou willen doen, je krijgt bijzonder slecht betaald voor stress werk !!!!

Veluwe