Nadat het noodlot toesloeg op het Nuldernauw, voer de partysloep het haventje van vakantiepark RCN Zeewolde in. Hulpdiensten en campinggasten schoten te hulp.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadat het noodlot toesloeg op het Nuldernauw, voer de partysloep het haventje van vakantiepark RCN Zeewolde in. Hulpdiensten en campinggasten schoten te hulp. © News United

Uitwerpen anker werd slachtoffer (18) partysloep fataal, politie rondt onderzoek drama Zeewolde af

Het politie-onderzoek naar het ongeluk met een partysloep op het Nuldernauw bij Zeewolde is afgerond: het uitwerpen van het anker werd het 18-jarige slachtoffer fataal. De politie spreekt van een noodlottig ongeval en van een enorme impact op de andere opvarenden. 

0 reacties

  1. Een ode aan Hubertus: het leven van het razend populaire edelhert in tien foto's
    VIDEO
    2

    Een ode aan Hubertus: het leven van het razend populaire edelhert in tien foto's

    Hubertus is niet meer. Het razend populaire edelhert van nationaal park De Hoge Veluwe is afgelopen week bezweken aan de gevolgen van een bronstgevecht. Hubertus, herkenbaar aan zijn imposante gewei, was allesbehalve mensenschuw en is door bezoekers veelvuldig op de foto gezet. Ook onder lezers van De Stentor was het hert zeer geliefd en daarom hier een ode aan Hubertus, voor en door fans: een leven in foto’s.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe