Impressie van de Hof van Cramer in Wapenveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van de Hof van Cramer in Wapenveld. © gemeente Heerde

Unaniem akkoord, maar ook zorgen over enorme investering Wapenveld: ‘Een keuken zonder fornuis’

De kogel is door de kerk: de voltallige gemeenteraad van Heerde heeft ingestemd met een investeringskrediet van ruim twaalf miljoen euro voor de bouw van multifunctioneel centrum Hof van Cramer in Wapenveld. Toch is er nog verdeeldheid. In het plan is namelijk niet nagedacht over een horecavoorziening, zeggen raadsleden: ,,We zijn geschrokken en teleurgesteld.’’

1 reactie

 • Gee Enzo

  2 maanden geleden
  Horecavoorziening? Ik zou niet weten waarom. En is de behoefte aan een kop koffie of thee te sterk, zet dan voor de smachtenden een drankenautomaat neer. Dat hoeft de gemeente de kop niet te kosten en hou de kosten (zonder winstbejag) naar de gebruiker laag. Probleem opgelost.
 1. Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemloze middag voor Rohda Raalte
  Liveblog

  Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemlo­ze middag voor Rohda Raalte

  Het was voor aanvang van het bezoek aan Hollandia al alle hens aan dek bij Alcides en dat is er na afloop niet minder op geworden. De ploeg uit Meppel zal er uiteindelijk nog vrede mee hebben dat er ‘slechts’ met een marge van twee werd verloren. Rohda Raalte boekte daarentegen een ruime zege op VKW, terwijl Heino een punt pakte in Groningen. In de eerste klasse D zorgde WSV voor een daverende stunt door koploper De Bataven te verslaan, bij Voorwaarts zijn ze minder blij met het puntje tegen SDO.