Afbeelding ter illustratie
Volledig scherm
Afbeelding ter illustratie © ANP

Veehouders moeten zich voorbereiden op komst van de wolf: schadevergoeding op de schop

Stroomdraden, fladderlinten en lichtsensoren: veehouders moeten zich voorbereiden op de komst van de wolf. Daarvoor hebben zij tot 2023 de tijd. Wie dan nog geen wolfwerende maatregelen heeft getroffen, komt voor vervelende verrassingen te staan.

1 reactie

 • Jules Vismale

  1 maand geleden
  Ik vraag me zelfs nog af of de wisenten zichzelf over de hele Veluwe mogen verspreiden daar deze runderen ongeveer 1000 kilo kunnen wegen en moeflons maar 30 kilo! De wisent is beter in staat om wolven op een afstand te houden maar mensen moeten er ook ver vandaan blijven daar wisenten en taurossen juist mensen aanvallen die hen te dicht benaderen!
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe