Vegan Streaker verstoort dolfijnenvoorstelling in het Dolfinarium, show direct stilgelegd

VIDEODe dolfijnenvoorstelling in het Dolfinarium in Harderwijk is vanmiddag verstoord door ‘Vegan Streaker’ Peter Janssen. Samen met twee andere activisten klom hij over de omheining in het DolfijndoMijn om te demonstreren tegen het houden van dolfijnen in gevangenschap. Daarop werd de voorstelling direct stilgelegd. 

14 reacties

 • Albert

  3 weken geleden
  Waarom geven jullie deze crimineel zo'n podium?
 • Berjan Visch

  3 weken geleden
  Marjan, weet je wel wat deze peter uitgespookt heeft? Bijna een heel bedrijf en zichzelf in de fik gestoken? Deze man is ontoerekeningsvatbaar en kost ons als samenleving bakken met geld.
 • Marjan Mara

  3 weken geleden
  AG de Jong. Hij strijd juist tegen de dodelijke slachtoffers.. tegen de miljoenen slachtoffers die per dag alleen in Nederland vermoord worden om stukken van hun lichaamsdelen. Voor de mens zijn 5 minuutjes smaak plezier die hij belangerijker vind dan het Leven en Lijden van een dier.
 • Marjan Mara

  3 weken geleden
  Ik vind het heel bijzonder dat mensen Tegen mensen zijn die actie voeren voor het dierenwelzijn. Je kan van deze Peter zeggen wat je wil maar hij strijd voor dierenrechten. Dolfijnen horen niet thuis in een dolfinaium. Dat dieren trucjes moeten doen om het mensDom te plezieren is niet meer van deze tijd. Na de show worden ze in een zeer klein bassin gehouden waar ze amper bewegingsvrijheid hebben. Deze intelligente dieren zwemmen normaal een paar honderd kilometer per dag.
 • Robbert Scholten

  3 weken geleden
  Actie voerders? malloten zijn het zeker,ik vind het prima dolfijnen in Harderwijk,

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe