Vrijdag speelt in theater Veluvine in Nunspeet alweer de eerste voorstelling sinds de versoepelingen, dus het team is druk bezig om het theater op orde te krijgen. Directeur Hannelore Leusink (bellend): ,,We voeren even crisismanagement.”
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijdag speelt in theater Veluvine in Nunspeet alweer de eerste voorstelling sinds de versoepelingen, dus het team is druk bezig om het theater op orde te krijgen. Directeur Hannelore Leusink (bellend): ,,We voeren even crisismanagement.” © Bram van de Biezen

Veluwse theaters maken zich klaar voor heropening: ‘Spannend of alle voorstellingen gespeeld worden’

Cultuurliefhebbers mogen eindelijk weer schuddebuiken en ontroerd worden in het theater. De Veluwse theaters staan te springen om hen te verwelkomen, maar er moet nog veel gebeuren voordat de eerste artiesten kunnen losgaan. Musea staan sneller in de startblokken.

  1. Elektrische auto’s bewijzen in Harderwijk het tegendeel van vooroordelen: ‘Dit is geen rijden, maar vliegen’
    PREMIUM
    15

    Elektri­sche auto’s bewijzen in Harderwijk het tegendeel van vooroorde­len: ‘Dit is geen rijden, maar vliegen’

    Laden is lastig, trekkracht ontbreekt, de actieradius is klein en elektrische auto’s zijn traag. Vooroordelen die velen wellicht van elektrisch rijden afhouden. Afgezien van het hoge aanschafbedrag. Jan Rooderkerk doet er namens de EV Coöperatie en Energiecoöperatie Endura alles aan om elk standpunt van een tegenovergestelde visie te voorzien. Alleen het prijsargument, daar valt weinig op af te dingen.

Veluwe