Veluwse topgoochelaar Ronald Moray (57) is klaar om te sterven: ‘De pillen doen niets meer’

videoRonald Moray is klaar om te sterven. De meervoudig kampioen goochelen betoverde de wereld met zijn magie, maar een ernstige ziekte sloopte hem. De Nijkerker bracht Willem-Alexander en Máxima op hun huwelijksfeest in vervoering en verloor zijn eigen hart aan Gerrit, de liefde van zijn leven. Maar dat leven duurt nog maar kort. Magische trucs zijn niet meer nodig:  ,,Liefde overwint alles.” 

5 reacties

 • Gida de Bruijn

  1 week geleden
  Ronald een liefdevolle groet voor je dapperheid ik heb je gekend van de cruise met de Hol.Amerika lijn .Verdere woorden schieten me tekort ...Vaarwel 😘
 • B Zieleman

  2 weken geleden
  Wat heftig om dit te lezen en zo jong nog...ik hoop dat je nog even op de wereld mag zijn en nog even kunt genieten met z'n tweetjes. xxx
 • Jacob Kapitein

  2 weken geleden
  Sterkte
 • Reinder Bosch

  2 weken geleden
  Prachtig en onroerend verhaal om te lezen. Dit biedt houvast en perspectief voor velen, die in een moeilijke levensfase zitten. Hoe diep de put van het leven ook is, Er is altijd een sprankje hoop om aan vast te grijpen. Een mooie levensles, Dank daarvoor Ronald.
 • henk hartog

  2 weken geleden
  Ronald.. DE man met uitstraling! WIJ hebben tussendoor genoten van de optredens.. Straks zal je naam door klinken in de boeken, kranten en op internet. DANK JE !

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe