Volgens Bert Rozendal, voorzitter van de Ondernemersvereniging Heerde, zijn er nog steeds geïnteresseerde partijen voor een invulling met horeca in de plint van locatie Van Setten/ Van Loenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens Bert Rozendal, voorzitter van de Ondernemersvereniging Heerde, zijn er nog steeds geïnteresseerde partijen voor een invulling met horeca in de plint van locatie Van Setten/ Van Loenen. © Henri van der Beek

Verbijsterde ondernemers Heerde: ‘Woningbouw centrum is afscheid van koopcentrum’

“Als je dit gaat doen, kun je afscheid nemen van Heerde als koopcentrum.” Dat is de conclusie van voorzitter Bert Rozendal van de Ondernemersvereniging Heerde (OVH) als reactie op het pleidooi van de politieke partijen om de Centrumvisie zo aan te passen dat wonen op de begane grond mogelijk wordt zoals deze krant dinsdag meldde.

 1. Kapper Jawad uit Nijkerk wil daklozen gratis knippen tijdens groots evenement: ‘Reacties stromen binnen’
  PREMIUM

  Kapper Jawad uit Nijkerk wil daklozen gratis knippen tijdens groots evenement: ‘Reacties stromen binnen’

  Jawad Hassanzadeh (26) vluchtte op 5-jarige leeftijd met zijn ouders uit Afghanistan. Sinds negen maanden runt hij een succesvolle kapperszaak in Nijkerk. Hij heeft de grote wens wat terug te doen voor de maatschappij. Eind april organiseert hij - als de lockdown dan voorbij is - een evenement in Amsterdam om dak- en thuislozen en mensen die het financieel moeilijk hebben te knippen.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Video van de Dag | Ben je jouw bureaubaantje zat? Word kamelenmelker! video

  Video van de Dag | Ben je jouw bureaubaan­tje zat? Word kamelenmel­ker!

  22 januari
 2. Samenvatting | Willem II - PEC Zwolle
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Willem II - PEC Zwolle

  22 januari

Veluwe