Loerende toezichthouders op bungalowpark Eper Sprengen worden vanuit een bungalow door raamdecoratie heen gefotografeerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Loerende toezichthouders op bungalowpark Eper Sprengen worden vanuit een bungalow door raamdecoratie heen gefotografeerd. © de Stentor

Verbijstering in Epe: controleurs vragen naar geloof om fout wonen op bungalowpark aan te tonen

In de jacht op foutwoners op recreatieparken wil de gemeente Epe weten welke geloofsovertuiging betrokkenen hebben. Dat leidt tot grote verontwaardiging en tegen toezichthouders die daar om vroegen is een klacht ingediend. De gemeente overtreedt de wet door dit soort informatie te vragen, stelt hoogleraar bestuursrecht Oswald Jansen. Niets rechtvaardigt dit, zegt hij.

0 reacties

 1. Zakenimperium frauderende ‘Cees biodiesel’ in Kampen bijna helemaal afgebroken
  PREMIUM

  Zakenimpe­ri­um frauderen­de ‘Cees biodiesel’ in Kampen bijna helemaal afgebroken

  In de nasleep van het Kamper biodieselschandaal is opnieuw een bedrijf failliet verklaard: ROC Kampen Exploitatie BV, de eigenaar van de containerterminal in Kampen. Daarmee is de afbraak van het op fraudegeld gebaseerde zakenimperium van Harderwijker Cees B. (52) en zijn vrouw Janine bijna compleet. Alleen Tank- en Truckcleaning Kampen BV ontspringt de dans. Daarvoor is een koper gevonden, blijkt uit het jongste faillissementsverslag over moederbedrijf C. Bunschoten Holding BV.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Bikini's verschieten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over
  Play

  Bikini's verschie­ten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over

 2. Agent schiet ongewapende 13-jarige dood
  Play

  Agent schiet ongewapen­de 13-jarige dood

Veluwe