Cocaïne.
Volledig scherm
PREMIUM
Cocaïne. © AFP

Verdachte uit Elburg ontkent dealen drugs, maar erkent: ‘Ik heb er een puinhoop van gemaakt’

Bekennen dat hij vijf jaar handelde in cocaïne en andere harddrugs wil de 27-jarige Bas B. uit Elburg niet. ,,Ik heb er in ieder geval een puinhoop van gemaakt”, gaf hij dinsdag wel toe voor de rechtbank in Arnhem.

 1. 15 kilometer per uur in het Waterfront? Harderwijk zegt ‘nee’ tegen wens wijkbewoners
  PREMIUM

  15 kilometer per uur in het Waterfront? Harderwijk zegt ‘nee’ tegen wens wijkbewo­ners

  Over lage plantvakken kan gepraat worden, maar 15 kilometer per uur als maximumsnelheid in het Waterfront in Harderwijk gaat ’m niet worden. Daarvoor zouden de woonstraten helemaal over de kop moeten en dat is de gemeente niet van plan. Wijkbewoners kunnen zich later dit jaar wel uitspreken over kleine aanpassingen. ,,Als er onvoldoende draagvlak voor is, blijft de situatie zoals deze nu is.’’
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe